Bowling i Stockholm

Du har säkert provat på att bowla någon gång och kanske funnit det vara en rolig sysselsättning. Det finns över 250 olika bowlinghallar runt om i Sverige, både i storstäderna och på landsbygden. I Stockholm finns en hel del bra bowlinghallar att välja mellan och här nedan kommer vi att redogöra för ett urval av dessa.

Vill du bowla centralt kan du välja Birka Bowling i Stockholm som ligger vid St. Eriksplan. Här finns 17 banor att välja mellan, samt ett trevligt litet café. Poängsystemet hos Birka Bowling är naturligtvis helautomatiskt och alla banor hos Birka Bowling i Stockholm har bumpers eller staket som det också kallas, för den som önskar lite lättare bowling. På söndagar har bowlinghallen lite billigare priser, så passa gärna på att prova Birka Bowling på denna helgdag.

På Gärdet i Stockholm ligger BallBreaker Sportsbar & Activity Centre, som bland annat har bowlingbanor till förfogande. Här spelar du bowling på nya, fräscha Brunswickbanor av högsta kvalité. Också här finns möjlighet att anpassa banorna till lite lättare bowling med hjälp av staket, som hindrar att klotet rullar ner i rännan på sidan om banan. Vill du pröva discobowling är BallBreaker ett ypperligt alternativ, då man erbjuder denna form av bowling varje fredag och lördag.

Imperial Lanes är en annan populär Bowling i Stockholm, som kan stoltsera med hela 18 banor att välja mellan. I tillägg finns möjlighet att hålla konferens här, en restaurang som serverar god mat, en sportsbar och en fin uteterass. Imperial Lanes ligger längst uppe i Magasinet i Sickla Köpkvarter i Stockholm. Själva kärnverksamheten hos Imperial Lanes är dock bowling. Varje fredag och lördag hålls discobowling, medan man på söndagar fokuserar på familjebowling. För den hungrige kan helgerna rekommenderas, då man serverar både glass och pannkaksbuffé, och under somrarna grillar man dagligen på uteterassen. Även om Imperial Lanes fokuserar på bowling, anordnar man i samband med denna mycket annat roligt, som modevisningar, live musik, dj:s, sportevenemang och andra typer av event. Ta gärna med dig företaget för en rolig kväll i bowlingens tecken!

På Kungsholmen i Stockholm ligger Kungsholmens bowling. Här kan du bland annat få prova en lite annorlunda variant av discobowling, nämligen Cosmic Bowling. Här används uv-ljus, discolampor och häftiga ljuseffekter, i kombination med rökmaskin, allt för att göra bowlingen lite mer spännande än vanligt. Snacka om att kunna bli distraherad! Kungsholmen bowling kan erbjuda 12 olika banor, varav 7 med staket.